Anadolu Taraftarlar Federasyonu Başkanı Abdullah Tuğbay Güven Tazeledi

Şanlıurfa Anadolu Taraftarlar Federasyonu 2. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Genel Kurulda mevcut Başkan Abdullah Tuğbay yeniden başkan seçildi.

  Ahmet Bahçıvan İş Merkezinde bulunan Federasyon binasında gerçekleşen taraftarlar federasyonu 2 . olağan genel kurultayına tek liste halinde aday olan Abdullah Tuğbay yeniden başkan oldu . Yeniden Başkan seçilen Abdullah Tuğbay , kendisine güvenip destek veren tüm üyelerine teşekkür etti . Başkan Tuğbay , " Kongremiz tüm taraftar derneklerine hayırlı olsun . Federasyonumuzun feshedilmesi için birçok girişimlerde bulunuldu . Geçen hafta yapmayı planladığımız genel kurulumuza Türkiye ' nin dört bir yanından taraftar
derneklerinin başkanları ve yöneticileri katılacaktı . Maalesef bazı taraftar dernek başkanlarımızdan dolayı bunu gerçekleştiremedik ve genel kurulumuzu bu hafta sade bir şekilde gerçekleştirdik . Özellikle Siirt , Diyarbakır ve Kahramanmaraşspor Taraftar Dernekleri , federasyonumuzun feshedilmesi için bazı açıklamalarda bulundular . Ama biz yine de buna rağmen kurultayımızı gerçekleştirdik " dedi .