Dörtyol Kaymakamlığı 4 köye oyun parkı yaptırdı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kaymakamlık, 3 köye 4 çocuk oyun parkı yaptırdı. Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı, çocukların daha rahat ve huzurlu bir ort

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kaymakamlık, 3 köye 4 çocuk oyun parkı yaptırdı. Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı, çocukların daha rahat ve huzurlu bir ortamda oyun oynamaları için ilçeye bağlı Sincan, Kozludere, Konaklı ve Çağlalık köylerine çocuk oyun parkları yaptırdıklarını söyledi. Kaymakamlık ve köylere hizmet götürme birliği tarafından ihale edilerek 4 adet oyun grubundan oluşan kaydırak, salıncak gibi oyun takımlarını 29 bin lira bedelle alarak uygun bulunan alanlara yerleştirildiğini aktaran Sandıkçı, "Bundan sonra da yetişkinler ve büyükler için daha büyük oyun ve dinlenme yerleri yapılarak köylerimizi çağdaş ve modern hale getirilecek." dedi.

Kaymakam Hayri Sandıkçı ayrıca İller Bankası tarafından aktarılan ödenek ile Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesinden 4 köye 6 bin metrekare parke taşının alınacağını ifade ederek, taşların döşemesinin muhtarlıklar tarafından yaptırılacağını bildirdi.