Buca Belediyesi Gümüldür'de otel işletiyor

İzmir'in Menderes ilçesine Gümüldür beldesindeki Süreyya Otel'i beş yıllığına kiralayıp adını "Otel Bucamar" olarak değiştiren Buca Belediyesi, tesisi

İzmir'in Menderes ilçesine Gümüldür beldesindeki Süreyya Otel'i beş yıllığına kiralayıp adını "Otel Bucamar" olarak değiştiren Buca Belediyesi, tesisi törenle açtı. Törene Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Başkan yardımcıları, İl Genel ve belediye meclisleri üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Belediye personelinin rahat tatil yapması için oteli en iyi seviyeye getirmeye çabaladıklarını belirten Başkan Tatı, "Otelimizde önceliğimiz, belediye çalışanlarımızdır. Kesinlikle kâr amacı güdmüyoruz, maliyetine iş yapacağız. Biliyoruz ki çalışanları mutlu olan kurum, vatandaşa daha iyi hizmet verir. Personelimiz, tatilin masraflarını maaşlarından aylık taksitlerle ödeyebilecek. Yerimiz kalırsa, oteli ilçemizde bulunan emniyet, eğitim ve sağlık gibi kurumlara da açacağız. Ardından diğer bütün vatandaşlarımız yararlanacak." dedi.

Gümüldür'ü yakınlığı sebebiyel tercih ettiklerini belirten 42 odalı ve 90 yatak kapasiteli Otel Bucamar'da, çalışanların yarım pansiyon bedeli olarak 35 lira ödeyeceklerini kaydetti.