Slovenya rakibi Yeni Zelenda'yı 3-1 yendi

Dünya Kupası 2010 Güney Afrika Şampiyonasına katılan her iki takım olan Slovenya ve Yeni Zelanda aralarında oynadıkları dostluk maçında gülen taraf Slovenya oldu. Slovenya Dünya Kupası öncesi hazırlık maçında Yeni Zelenda'yı 3-1 mağlup etmeyi başardı.

  Dü ; nya Kupası 2010 Gü ; ney Afrika Şampiyonasına katılan her iki takım olan Slovenya ve Yeni Zelanda aralarında oynadıkları dostluk maç ; ında gü ; len taraf Slovenya oldu . Slovenya Dü ; nya Kupası ö ; ncesi hazırlık maç ; ında Yeni Zelenda ' yı 3-1 mağlup etmeyi başardı .

Slovenya 3-1 Yeni Zelanda

Goller : Novakovic ( 6 ' , 30 ' ) , Kirm ( 44 ' ) ( Slovenya ) / Fallon ( 20 ' ) ( Yeni Zelanda )

Goller peş peşe geldi

Maç ; a hızlı başlayan takım Slovenya oldu . Henü ; z altıncı dakikada Novakovic , takımını ö ; ne geç ; irdi : 1-0 . Oyunu dengeleyen Yeni Zelanda , aradığı golü ; 14 dakika sonra buldu . 20 ' de Fallon , skora dengeyi getirdi : 1-1 . 30 ' da Novakovic , kendisinin ve takımının ikinci golü ; nü ; attı : 2-1 . İlk yarının son anlarında Kirm , Slovenya adına farkı ikiye ç ; ıkardı ve ilk yarının skorunu ilan etti : 3-1 .

Sakin ikinci yarı

İkinci yarıda oyunun temposu dü ; ştü ; . Karşılıklı top kayıpları ve oyuncu değişiklikleri sıklaştı . İkinci yarıda gol olmayınca sahadan galibiyetle ayrılan taraf Slovenya oldu . Goal