Canim Ailem final bölümü izle

Canım Ailem dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı. Canım Ailem, 9 Haziran Çarşamba günü ATV'de yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda edecek.

Canim Ailem final bölümü izle
  Son iki yıldır ikinci ailemiz olarak hayatımıza giren Canım Ailem dizisi , ç ; arşamba gü ; nü ; finalini yapıyor . Ü ; ç ; gelinli finali kaç ; ırmayın . Uğur Yü ; cel dizi mü ; davimlerine mü ; jdeyi , aynı ekiple yeni bir dizi tasarladıklarını sö ; yleyerek veriyor . . .

Sorular :
1- Ç ; arşamba gü ; nü ; Canım Ailem sona eriyor . Geriye dö ; nü ; p baktığınızda geç ; irdiğiniz iki yılı nasıl yorumlarsınız?
2- Kamera arkasında da ç ; ok eğlendiğinizi daha ö ; nce okuduğumuz rö ; portajlarda belirtiyordunuz . Hatta Ezgi Mola ' Ö ; yle bir ekip olduk ki , istenilse Bizimkiler gibi 15 yıl sü ; rebilirdi , ' demiş . Sizce neydi bunun sırrı?
3- Ç ; ekimleriniz bitti , şimdi ekipten biriyle karşılaşsanız ilk hangi sahneyi ya da anı hatırlayıp gü ; lersiniz?
4- Yeni projeleriniz var mı?

OZAN GÜ ; VEN ( Ali )
1- Mutlu , mesut , heyecanlı . . .
2- Bir kere ç ; ok huzurlu , sakin ve adaplı insanların olduğu bir set . . . Hem oyuncular hem de teknik ekibin iç ; iç ; e geç ; tiği işler az olur . Oyunculuk coşkuları ve eğlence anlayışları aynı olan başka bir iş daha karşıma ç ; ıkar mı bilmem . Canım Ailem başıma gelen gü ; zel şeylerden bir oldu son iki senede . . .
3- Final sahnesi herhalde , son hatırladığım o . . . Eğlenceli sahne derseniz , gerç ; ekten her sahnede eğlenecek bir sebep buluyorduk .
4- Var , uzun uzun tatil . . .

UĞUR YÜ ; CEL ( Samim )
1- Benim iç ; in ç ; ok yorucu bir zamandı . 63 bö ; lü ; m dizi arasına bir film girdi ki hem oynadım hem yö ; nettim . Birkaç ; reklam ç ; ekimi ve neredeyse dinlenmeden geç ; ti . Ama hiç ; mutsuz olmadım . Unutulmaz zamanlardı .
2- Bir arada olmanın getirdiği eğlenceydi . Bir alay deli kendi bahç ; esinde buluştu . Erol Avcı ' nın da bizim de en huzurlu olduğumuz işti . Set bizim oyun bahç ; emizdi . Şimdi gerç ; eğe dö ; ndü ; k . Bu arada ç ; ok dostane ve aynı zamanda sitemkâ ; r mailler geliyor . Yazarımız hamile ve doğuma birkaç ; ay kaldı . Ç ; ok hassas . Ona kırıcı mailler gö ; ndermesinler . O maillere biz de ü ; zü ; lü ; yoruz . . . Bu dizinin bitmesi hepimizin ortak kararı . Bu dizi yıllar sonra bir araya gelen karakterlerin hikâ ; yesiydi ve dü ; ğü ; nle dernekle bitti . Ama bu kadar bü ; yü ; k bir kitle oluşturmuş kadroyu mü ; mkü ; n olduğunca bozmadan yeni bir dizi tasarlıyoruz . Ocak ayında yayına girmeyi dü ; şü ; nü ; yoruz .
3- O kadar ç ; ok ki ayıramıyorum . Gerç ; ekten ç ; ok eğlenceli bir setti ama biz oyuncular son ç ; ekimlerimizi ağlayarak yaptık . Uzun yıllar unutamayacağımız bir diziydi .
4- Film hazırlıkları var . Ben tek başıma bir gö ; steri hazırlıyorum . Bu kez tiyatro sahnesine ç ; ıkacağım . 2011 yazına komedi filmi yapılacak . O kadar ç ; ok ki dü ; şü ; ndü ; klerimiz . Ama hiç ; birimiz bu ekibin ayrı kalmasını istemiyor .

İLKER AKSUM ( Halim )
1- Ç ; ok gü ; zel bir aile kurduğumuzu , huzurlu ve mutlu bir ekip olduğumuzu , bu nedenle iyi bir iş ç ; ıkardığımızı gö ; rebiliriz .
2- Herkesin egolarını bir kenara bırakması . Yapımcının bu kişileri bulup , bir ç ; atı altında toplaması Sadullah Ç ; elen ve ekibinin işdir .
3- Bizim Ezgi ile denize atladığımız sahne ç ; ok komikti . Ç ; ok zor ama bir o kadar da keyif aldığımız , eğlendiğimiz bir sahneydi . Dü ; ğü ; n sahnesi de en az onun kadar eğlenceliydi .
4- Oyun Atö ; lyesi ' nde Macbeth oyununda rol alıyorum . Ayrıca temmuz-ağustos arası ç ; ekilmesi planlanan bir sinema filmi ç ; alışmam olacak . Televizyonla ilgili ise gelen projeleri değerlendiriyoruz .

FUNDA ERYİĞİT ( Seyhan )
1- Ö ; nemli bir deneyim oldu benim iç ; in . İlk işinizde bö ; yle bir kadroyla ç ; alıştığınızda aksinin imkâ ; nı yok zaten .
2- Kesinlikle ekip . Ç ; ok zor koşullar altında ç ; alışılıyor , ö ; zellikle kamera arkasında ç ; alışan arkadaşlar iç ; in hiç ; kolay değil . Bu koşullar altında sıkıntılar , aksaklıklar mutlaka oluyor ama ö ; nemli olan bu işin , birlikte yapılan bir iş olduğunun unutulmaması .
3- Kostü ; m sorumlumuz Şenay Doğan ' dan kaç ; ışlarım , korkarım kendisinden . Ozan ' ın sabotajları . . . O sette olup da gü ; lmeden ç ; ektiğimiz bir sahne hatırlamıyorum .
4- Ö ; nü ; mü ; zdeki yıl arkadaşlarla sahneye koymayı dü ; şü ; ndü ; ğü ; mü ; z bir tiyatro oyunu var . Caner ve Alper Ö ; zyurtlu ' nun yö ; nettiği Ev filmi yeni vizyona girdi .

SEZGİ MENGİ ( Yiğit )
1- Hakikaten bittiğine inanmak ç ; ok zor , iki yıl nasıl geç ; miş anlamadım . İlk okuma provasına gittiğim gü ; n dü ; n gibi . . . Ç ; ok ama ç ; ok eğlendiğim iki yıl geç ; irdim . Hem mesleki hem de birey olarak ç ; ok keyifli bir sü ; reç ; ti . O yü ; zden bitmesi ç ; ok ü ; zdü ; hepimizi .
2- Bunun sırrı muhtemelen aynı dili konuşan insanların bir araya gelmiş olmasıydı , aynı şeylere gü ; len , aynı şeylerin dokunduğu , hayata dair dertlerimizin ortak olduğu bir ekiptik ve bu ç ; ok bü ; yü ; k bir samimiyet yarattı aramızda . İç ; erik olarak da Canım Ailem bü ; yü ; k , manipü ; latif hikâ ; yelerden ziyade , kü ; ç ; ü ; k olayların işlendiği , samimi ve tanıdık bir diziydi . Bu da bizi gerç ; ekten 15 yıl daha gö ; tü ; rebilirdi .
3- Her sahneyi adım gibi biliyorum , hepsi bende bir tebessü ; m yaratıyor ama Ozan ' ın ( Gü ; ven ) olduğu sahneler aklıma gelince bile gü ; lmeden duramıyorum . . . Hepimiz Ozan ' ın olduğu sahnelerde gü ; lmemek iç ; in dudağımızı ısırırdık . Bü ; tü ; n bunlardan bağımsız olarak izleyince bile yerlere yatarak gü ; ldü ; ğü ; m birinci bö ; lü ; mdeki Samim ' le Meliha ' nın ilk karşılaşması , ' Samim seni ö ; ldü ; rü ; rü ; m! ' sahnesi bence bu dizinin unutulmaz sahnelerinden biridir . . .
4- Canım Ailem daha yeni bitti . . . Şu anda yeni gö ; rü ; şmeler yapıyoruz . . .

DENİZ DENKER ( Eda )
1- Ç ; ok eğitici bir ü ; ç ; yıldı .
2- Ç ; ok uyumlu ve birbirini ç ; ok seven bir ekip olmamız .
3- O kadar ç ; ok var ki sadece birini anlatmak mü ; mkü ; n değil .
4- Dizi ç ; ekimlerimiz yeni bitti , yeni projeler iç ; in gö ; rü ; şme yapıyorum ama şu anda anlaştığımız bir proje yok . Umarım Canım Ailem kadar iyi bir projede , iyi bir ekiple ç ; alışmak mü ; mkü ; n olur .

EZGİ MOLA ( Feride )
1- Ç ; ok keyifliydi , huzurlu , eğlenceli . . .
2- İyi bir projenin olabilecek en doğru insanlarla hayata geç ; irilmiş olmasıdır . Doğru kast ve iyi bir teknik ekip bir araya gelince işte bö ; yle oluyor .
3- 63 bö ; lü ; m ç ; ektik , bir tane sahne sö ; ylemem ç ; ok zor . Ç ; ü ; nkü ; her bö ; lü ; m muhakkak eğlendiğimiz ü ; ç ; -beş sahne oluyordu .
4- Bu işten sonra karar vermek zor olacak .

ŞEBNEM BOZOKLU ( Meliha )
1- Geriye dö ; nü ; p baktığımda geç ; irdiğim iki yılı şö ; yle değerlendiriyorum : Her şeyden ö ; nce oyunculuk kalitesiyle , hikâ ; yenin ö ; zgü ; nlü ; ğü ; yle , yapımıyla , yö ; netimiyle , ışığıyla , sanat yö ; netimiyle ve tü ; m teknik detaylarıyla ç ; ok iyi , ö ; zenilmiş , ü ; zerine titrenilmiş ve neticede TV tarihinde unutulmayacak dizilerin arasına girecek bir iş yaptığımızı dü ; şü ; nü ; yorum . Ve bu işin bir parç ; ası olduğum iç ; in de kendimi ç ; ok mutlu hissediyorum .
2- Bunun sırrı Erol Avcı ve Uğur Yü ; cel başarısıdır . Birbirine yakın ve ç ; ok yü ; ksek kafadaki insanların bir araya getirilebilmiş olmasıdır bence .
3- Birbirimize anlatacak o kadar ç ; ok sahnemiz , anımız , yaşadığımız gü ; zel an var ki . . . Bugü ; n ekipten biriyle karşılaşsam , karşımdakinin boynuna sarılırım ö ; nce .
4- Şu anda ü ; zerine ç ; alıştığım yeni bir projem yok .

sabah