Yozgat Milli Eğitim Müdürü Gamsız, YGS birincilerini ödüllendirdi

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Maltepe Dershanesi, YGS'de il birincisi olan ve dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Maltepe Ders

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Maltepe Dershanesi, YGS'de il birincisi olan ve dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Maltepe Dershanesi'nin Yozgat'ın eğitimdeki başarı seviyesinin yükseltilmesinde büyük katkıları olduğunu belirten Yozgat Milli Eğitim Müdürü Gamsız, "Maltepe Dershanesi eğitimin yanı sıra daha bilinçli geleceğe güvenle bakan yeni nesillerin yetişmesine katkı sağlıyor. Türkiye geneli YGS'de ilimizin 56. sıraya yükselmesinde Maltepe Dershanemizin de katkısı vardır. Ben bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve Dershane Müdürü Bilal Altıner'i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner de Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız tarafından öğrencilerinin davet edilerek ödüllendirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Altıner, YGS'de elde edilen başarının tesadüf olmadığını azmin ve çok çalışmanın zaferi olduğunu söyledi.

Maltepe Dershanesi olarak Yozgat eğitimine 18 yıldır katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade Alınter, "Dershanemiz her yıl başarılarına yenilerini ekleyerek eğitim ve öğretime devam etmektedir. İlçelerimizle birlikte 9 şubesi bulunan Maltepe Dershanelerimiz sadece ilimizde değil Türkiye'de de önemli dereceler çıkarmaktadır. Maltepe Dershanesi'nin 2008 yılı SBS'de 3 Türkiye birinciliği, 2009 ÖSS'de Türkiye 14.'lüğü ve 51.'liği, 2009'da ise il 1,2,3.'lüğü elde ettiğini hatırlattı. Bilal Altıner, "ÖSYM'nin açıkladığı tüm puan dallarında ortalama alınarak yapılan sıralamada 3 dalda 3 birincilik yine dershanemizden çıkmıştır. Aynı başarıyı LYS'de de elde ederek Yozgat'ı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. " diye konuştu

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız Yozgat birincilerine ve dereceye girenlere plaket ve işadamı Süleyman Bacanak tarafından hazırlattırılan hediyeyi verdi.