Oğuzeli, Yeşildere bağlantı yolu çalışmaları başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Oğuzeli, Yeşildere bağlantı yolunun bin 100 metrelik bölümünü duble yol haline getirilmesi için satıh çalışmalarına b

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Oğuzeli, Yeşildere bağlantı yolunun bin 100 metrelik bölümünü duble yol haline getirilmesi için satıh çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen Oğuzeli, Yeşildere yol çalışmasında mucurlamanın ardından satıh kaplama gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Sülü, yaptığı açıklamada, "Gaziantep'te günden güne artan araç trafiğinin yolaçtığı yoğunluğu kaldırabilecek genişlikte ve kaliteli yollar temel ihtiyaç haline gelmiştir. Açtığımız yeni yollar ile mevcut yollardan bozulanlarının asfaltlanması, satih kaplanması ve yama çalışmalarının yapılmasını büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde kalan Oğuzeli-Yeşildere bağlantı yolunun 1100 metrelik bölümünün alt yapı çalışmaların bitiren ekiplerimiz satih kaplama çalışmalarına başladılar." dedi.

Sülü, Büyükşehir Belediyesi sınırları içersinde kalan diğer mahallelerde gerçekleştirdikleri asfaltlama, satıh kaplama ve yama çalışmaları ile vatandaşa kaliteli ulaşım ve Gaziantep'e yakışır yollar sunulacağını ifade etti.