Küçükköy-sarımsaklı'ya Müjdeli Haber

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü plajlarıyla tanınan Sarımsaklı'da vatandaşların su ve emlak vergilerini ödeme çilesi sona erdi.

Küçükköy-sarımsaklı'ya Müjdeli Haber
Yıllarca su ve emlak vergilerine ait ödemelerini yapabilmek için ortalama 5 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükköy merkezdeki Belediye binasına gitmek zorunda kalan Sarımsaklı sakinleri, bundan böyle bu ödemelerini Sarımsaklı'da Küçükköy Belediyesi tarafından yeni yaptırılan Kapalı Pazar Yeri girişinde bulunan binada yapabilecekleri belirtildi.
29 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP'den Küçükköy Belediye Başkanı olarak seçilen ve göreve başladığı ilk günden bu yana yaptığı icraatlarla Küçükköy'de olduğu gibi Sarımsaklı'da da vatandaşlar tarafından çalışmaları takdirle karşılanan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Sarımsaklı'da yeni yaptırdığımız Pazar Yerinin yanında bulunan binada bundan böyle vatandaşlarımız Emlak ve Su borçlarını ödeyebileceklerdir" diyerek, halkına müjdeyi verdi.
Sarımsaklı'da yapımı tamamlanan binanın önümüzdeki günlerde hizmete gireceği belirtilirken, uygulamadan Sarımsaklıda ikamet eden vatandaşları memnun ettiği gözlendi.