Kahta'da En İyi Okuyan Öğrencilere Ödül Verildi

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Şeyhbaba İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 'En İyi Okuyan Öğrenci' yarışmasında ödül alan 30 öğrenciye ödülleri verildi.

Kahta'da En İyi Okuyan Öğrencilere Ödül Verildi
Kahta ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya Şeyhbaba İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı. Yarışmada en çok kitap okuyan 11 kız ve 19 erkek öğrenciye ödül olarak eşofman takımı ve not defteri verildi. Dereceye giren 30 öğrenciye ödüllerini Kahta ilçe Emniyet Müdürü Bülent Erkan verdi. Öğrencilere ödüllerini veren Erkan, bu alanda gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı.
Okuma alışkanlığını kazandırmak için başlatılan yarışma sonucunda 120 öğrenciye ödül verdiklerini ifade eden Erkan, "Bu gün beşincisini düzenlemiş olduğumuz yarışmanın ödüllerini öğrencilere vereceğiz. Bu güne kadar 120 öğrenciye ödül verdik. Her geçen gün kitap okuma oranı artıyor. Bu bizi oldukça mutlu etti. Sizin bu okuma arzunuzu gördükçe yapılan çalışmanın ne kadar verimli geçtiğini anlıyorum. Hepinizin huzurunda başta okul yöneticileri ve öğrenciler olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.