İl Genel Meclisi Başkanı Şavata Ve Mhp İl Başkanı Ekici'den Esob'a Ziyaret

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ömer Ekici, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ayrı ayrı ziyaret ederek, yeniden göreve seçilmesinden dolayı tebrik ettiler

İl Genel Meclisi Başkanı Şavata Ve Mhp İl Başkanı Ekici'den Esob'a Ziyaret
Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ömer Ekici, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ayrı ayrı ziyaret ederek, yeniden göreve seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.
Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "Tekrar seçilmenizin Malatya'ya hayırlar getireceğine inanıyorum. Bu hususta yılardır sizi takip ediyoruz. Çalışkanlığınızdan dolayı sizi takdir ediyoruz. Esnaf ile aranızdaki diyalogu yukarıya yansıtmada atılgan oluşunuz, öneriler taşımanız Malatya esnafını bir nebze olsun rahatlatıyor" şekilde konuştu.
MHP İl Başkanı Ömer Ekici, "Yeniden göreve başlayan Şevket Keskin'e başarılar diliyorum. Esnafın sorunlarını çözümü için çok ciddi öneriler ortaya koyuyor. Ancak, bu çalışmalar yapılan uygulamalara bakılınca yetersiz kalıyor. Bu esnaftan kaynaklanan problem değil. Bu genel politika ile alakalıdır. İktidarın esnafla ilgili yaptığı paketten de esnafa yansıyan belirgin bir durum gözükmüyor. Vatandaşlarımızın en büyük kesimini ve milletimizin omurgasını oluşturan esnaftır. Ancak bu omurga çökmüş durumdadır"
dedi.
ESOB Başkanı Keskin ise ziyaretler esnasında yaptığı konuşmalarda, "Esnaf büyük sıkıntı içinde. Siyasiler bizden daha iyi görmek ve daha iyi etütler yapmalıdır. Malatya'da açılan alışveriş merkezine zamanında karşı çıktığımızda bizi eleştirinler, bugün bize hak veriyorlar. Sivil toplum kuruluş olarak icra makamı değiliz. Biz sadece Malatya öve esnafın sorunları ile ilgili önerileri ilgili makamlara taşırız. Bireysel olarak yapacak gücümüz varsa onu da ilgili makamlara ulaştırırız. Ben Doğu ve
Güneydoğu'da esnaf birlikleri kongrelerine katıldım. Orada bana Malatya ile ilk sorulan soru, 'O yolu ne zaman yapacaksınız' diyorlar. Ancak 1.5 yıldır o yolda esnaf ve sanatkar kadar, o yolu kullanan Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki insanlarda artık şikayetçi. Ankara'da İstanbul'da 2 ayda 3ayda bitirilen kavşak Malatya'da 1.5 yılda bitirilemedi" şeklinde konuştu.
Keskin, Malatya'nın son 3 seçimde hükümete gereken desteği verdiğini nacak hizmet alma konusunda eksikliklerin olduğunu kaydetti.