Çomü Öğrenci Konseyi'nden Tbmm Ve Anıtkabir Ziyareti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğrenci Konseyi üyeleri TBMM ve Anıtkabir'i kapsayan bir takım ziyaret gerçekleştirdi.

Çomü Öğrenci Konseyi'nden Tbmm Ve Anıtkabir Ziyareti
Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Öğrenci Konseyi Başkanı Alper Vuralın, "Ziyaretimiz kapsamında Çanakkale Milletvekilimiz Mehmet Daniş tarafından meclis girişinde karşılandık. Meclis Halkla İlişkiler birimi tarafından yapılan sunum ve rehberliğin ardından Meclis Genel Kurul Salonu'nu ziyaret etme şansı yakaladık. Ardından CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında buluşarak "2023 ve Gençlik Politikaları" konulu söyleşi gerçekleştirdik. Çanakkale Milletvekillerimiz Mehmet Daniş ve Ahmet Küçük'ün katılımları ile öğrenci arkadaşlarımız sıcak ve samimi bir öğle yemeği yeme fırsatı yakaladılar. Her iki vekilimize de finaller öncesi çalışma programlarının uygun olması halinde üniversitemizde öğrenci arkadaşlarımız ile buluşturacak bir söyleşide görmek istediğimizi kendilerine ilettik" dedi.
Vuralın, öğle yemeğinin ardından AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç ile buluşarak "Gençlik ve Siyaset" konulu söyleşide bir araya geldiklerini de belirterek, "Anayasa değişikliği konularında kendisinden bilgiler aldık. Çanakkale Milletvekilimiz Mehmet Daniş'in de yer aldığı bu toplantıda ilimiz ve ülkemizin sağlık, eğitim ve ekonomisine dair sorularımızı kendilerine yöneltme fırsatı yakaladık. Görüşmelerimiz ardından Vekilimiz Mehmet Daniş tarafından meclisten uğurlanarak Anıtkabir'de gerçekleştireceğimiz resmi törene hareket ettik. Anıtkabir'de öğrenci konseyimiz yönetim kurulu'nun da hazır bulunduğu toplam 45 öğrenci arkadaşımız ile Ata'mızın mozolesine çelenk sunduk. Anıt defterine ziyaretimiz anısına kaleme alınan yazının ardından Anıtkabir Müzesi'ni gezerek ziyaretimizi sonlandırdık" dedi.