Antalya'da SHÇEK çocukları, 'renkli dünyası'nı sergiledi

Antalya'da Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde yaşayan çocukların 'Çocuklarımızın Renkli Dünyası' adlı karma

Antalya'da Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde yaşayan çocukların 'Çocuklarımızın Renkli Dünyası' adlı karma sergi, Kepez Belediyesi fuayesinde ziyarete açıldı.

60 eserden oluşan serginin açılışına katılan Kepez İlçe Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, söz konusu organizasyonla SHÇEK yurtlarında kalan çocukların yeteneklerini ortaya koyduklarını söyledi. Bu sergide, çocukların gönüllerindeki güzelliği aksettiren renkleri gördüğünü belirten Tütüncü, "İstiyoruz ki birbirinden değerli olan bu çocuklarımız, çizdikleri resimdekiler kadar güzel, verimli bir hayat yaşasın." dedi.

Kültürel ve sanatsal etkinliklere önem verdiklerine işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, bu serginin SHÇEK yurtlarında yaşayan çocukların sosyalleşmesine katkı sağlayacağını da belirtti.

22 Mayıs'a kadar açık olan sergide, 14-18 yaş kız öğrencilerin ebru çalışmalarının yanı sıra 7-12 yaş erkek ve kız öğrencilerin pastel ile kuru boya resim çalışmaları yer alıyor.