Alaşehir'de, Kız Kur'an Kursunun Başarılı Öğrencilerine Ödül

Alaşehir'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen bilgi yarışması, kros yarışı, kompozisyon, resim yarışması, Kur'an kursları arasında hadis ezberleme yarışmaları sonucu dereceye giren öğrencilere, törenle ödülleri verildi

Alaşehir'de, Kız Kur'an Kursunun Başarılı Öğrencilerine Ödül
Alaşehir'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen bilgi yarışması, kros yarışı, kompozisyon, resim yarışması, Kur'an kursları arasında hadis ezberleme yarışmaları sonucu dereceye giren öğrencilere, törenle ödülleri verildi.
Kız Kur'an Kursu toplantı salonunda yapılan ödül törenine Alaşehir Müftüsü Mahmut Mintaş ve Manisa Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya katıldı. Alaşehir Müftüsü Mahmut Mintaş, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde, ilk ve orta dereceli okullar arasında bilgi yarışması, kros, kompozisyon, resim yarışması, Kur'an kursları arasında hadis ezberleme yarışmaları düzenlediklerini anlatarak, "Amacımız, Kutlu Doğum Haftası'nı en güzel şekilde kutlamaktı. Bu haftanın anlam ve önemini öğrencilerimize ve vatandaş larımıza en iyi şekilde anlatmaktı. Bu amaçla çeşitli yarışmalar da düzenledik. Bu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize değişik para ödülleri verdik. Öğrencilerimiz için her şeyden önce önemli olan yarışmalara katılmayı görev olarak algılamak çok önemli, bu düşünce bizim için çok önemlidir."dedi. Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.
Ödül töreninin ardından kadınlara yönelik konferans verildi. Manisa Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya, Anneler Günü ve Türk aile yapısı hakkında bilgiler verdi.