Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kosgeb'i Ziyaret Etti

AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığını (KOSGEB) Malatya Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kosgeb'i Ziyaret Etti
AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, İl Başkan Yardımcısı Bülent Tüfekçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte KOSGEB'i ziyarette, Malatya Müdürü Murat Seki'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Murat Seki yaptığı konuşmada, Malatya'da önümüzdeki yıl açılması planlanan Malatya İş Geliştirme Merkezi'nin küçük girişimcilerin ve işsizlerin, iş kurmasını ve geliştirmesini destekleyip kolaylaştıracağını bildirdi.
Murat Seki, "İş Geliştirme Merkezleri (İŞGEM) küçük girişimcilerin ve işsizlerin, iş kurmasını ve geliştirmesini destekleyen ve kolaylaştıran, dolayısıyla da işletmelerin hayatta kalma ve büyüme olanaklarını arttıran Türkiye için yeni sayılabilecek bir istihdam oluşturma ve iş kurma modelidir. İşletme kuluçkaları veya KOBİ fidanlığı olarak adlandırabileceğimiz İŞGEM'ler, bünyelerinde barındırdıkları yeni işletmelere, yönetim danışmanlığı desteği, finans kaynaklarına erişim imkanı, uygun koşullarda işyeri
mekanı, ortak ofis ekipmanı ve ofis hizmetleri sunarak adeta onları beslemekte ve en zayıf oldukları iş kurma aşamasını sağlıklı bir şekilde aşmalarını ve büyümelerini sağlamaktadır" dedi.
AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık ise, "Konuşmasında yüzümüzün akı olan bu güzel insanlarımızın istifade edebilecekleri çok önemli bir mekanda okluklarını küçük esnafımızı destekleyen ve onların gelişmesinde, eğitilmesine katkı sunan bu kurum gerçektende Malatya'mızın gözbebeği bunun en önemli sebebi istihdam yaratıldı derken yeni yatırımcıları buraya davet edelim derken küçük esnafımızın ihmal edilmediğinin en güzel göstergesidir. Küçük esnafımıza yapılacak her türlü hizmetin çok hızlı bir
şekilde geri dönüşümünü alıyoruz. Binler kere şükürler olsun. Çok değerli KOSGEB müdürüme bu genç yaşına rağmen göreve geldiği günden itibaren çok hızlı ve emin adımlarla ilerlemeler sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.