Adanaspor, Gölcük'te oksijen depoladı

Bank Asya 1. Lig'i 3. sırada tamamlayarak play-offlara kalan Adanaspor, Bolu'nun doğal güzelliğiyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'nda oksijen depoladı. Tak

Bank Asya 1. Lig'i 3. sırada tamamlayarak play-offlara kalan Adanaspor, Bolu'nun doğal güzelliğiyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'nda oksijen depoladı. Takım, göl kenarında yürüyüş yaptı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bolu'daki Termal Otel'de kampa giren Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Dün kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışan Adanaspor, bugünde Gölcük Tabiat Parkı'nda mangal yaptı. Futbolcular göl kenarında yürüyüş yaparak oksijen depoladı.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Gölcük'teki mangalın moral ve motivasyon açısından iyi olduğunu söyledi. Kılıç, yarın Bolu'dan ayrılacaklarını belirterek, "Artık her şeyimizle hazırız. Sezonu da çok formda ve puan olarak iyi bitirdik. İnşallah orada şansta yanımızda olursa bu işi göğüsleriz diyorum." dedi.

Kılıç, rakiplerinin de kendileri kadar iddialı olduğunu kaydederek, maçların zevkli ve çekişmeli olacağına vurgu yaptı. İstanbul'da taraftar açışından sıkıntı çekmeyeceklerine inandığını kaydeden Kılıç, şunları söyledi;

"4 takımda köklü camialar. Taraftar potansiyeline sahipler. Dolaysıyla bu takımlar taraftar toplama konusunda eksik kalmayacaktır. Mesafe olarak en dezavantajlı takım biziz. Ancak İstanbul'da çok Adanalı var. Zorlanacağımızı sanmıyorum. Esas büyük taraftarlar ikinci maçlardan sonra ortaya çıkar."