Başkan Büyükaslan'tan Malatya Belediyesi'ne Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyakaslan, ziyarette Türkiye'de en çok akrabalık bağı olan iki ilin Adıyaman ve Malatya olduğunu belirterek, "Biz Malatya'yı kardeş il olarak görüyoruz. Zaman zaman gelip Malatya Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Belediyecilik alanında neler yapılmış, ne gibi düzenlemeler, projeler var, bu konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın birinci dönemi olmasına rağmen çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Çünkü
kendisinin ufku açık, hizmete dair büyük bir heyecanı var. Malatyalı kardeşlerime çalışkan, gayretli bir kardeşimizi seçtiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmetlerinde de üstün başarılar diliyorum" dedi.
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Adıyaman Belediye Başkanımızla zaman zaman istişare yapıyoruz. Malatya'da yapmış olduğumuz projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Geçen Adıyaman'ın bir projesi ödül kazandı, bundan dolayı başkanımızı bir kez daha kutluyorum. Doğal olarak biz iki kardeş iliz. Akrabalık bağları güçlü olan iki kardeş şehir olarak görüyorum. Bundan sonraki süreçte de istişarelerimiz ve işbirliği çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.
(NA-CC-Y)