Ortopedia Mağazası Malatya Park'ta Açıldı

Malatya Park'ta Ortopedia Mağazası'nın açılışı törenle yapıldı.

Ortopedia Mağazası Malatya Park'ta Açıldı
  Açılış törenine , Vali Ulvi Saran , İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata , Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz ile çok sayıda davetli katıldı . Açılış töreninde konuşan Vali Saran , " Ayakkabı deyip geçmemek gerekiyor . Sağlıklı vücutta , sağlıklı ayakkabı olur . Ayak sağlığı çok önemli bir konu . Her insanın ayak sağlığına çok dikkat etmesi gerekiyor . Daha önce de gelip ortopedik ayakkabıları inceledim . Kentimize böyle önemli bir hizmeti getirdiğiniz için Malatyalılar adına sizlere teşekkür ediyorum . Mağazanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum " diye konuştu .
İstanbul Üniversitesi Ayak Biyomekanik Öğretim Görevlisi Dinçer Ünal ise , " Bayiliklerde çok seçici davranıyoruz . Malatya ' da bir doktorun ve özellikle bir ortopedik doktorunun bu işe talip olması bizi çok etkiledi . Böylelikle Malatya ' ya güzel bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz . Sayın Valimizin de açılışa katılması bizleri ayrıca onurlandırdı . Açılışa gelen herkese teşekkür ederek , mağazanın Malatya halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum " dedi .
Op . Dr . Mustafa Güldoğan da , " Doktor olarak yaklaşık 20 yıldır Malatya halkına hizmet veriyorum . Ayak sağlığı konusunda da Malatya ' da bir eksikliği olduğunu tespit ettiğimi için Ortopedia mağazasının açılması gerektiğini düşündüm " şeklinde konuştu .
Yapılan konuşmaların ardından Ortopedia mağazasının açılış kurdelesi yetkililer tarafından kesildi .