Sevgi Eli Ve Paü İşbirliği Yapıyor

Denizli Belediyesi Sevgi Eli ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi ortak bir proje geliştirerek okullara yardım kampanyası başlattı.

Sevgi Eli Ve Paü İşbirliği Yapıyor
Sevgi İle El Ele' adını taşıyan kampanya ile eksikleri tespit edilen okullara ekipman desteği sağlanacağı, bu okullarda öğrenim gören öğrencilere de kitap, defter, çeşitli kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve kıyafet yardımında bulunulacağı belirtildi. Proje kapsamında okullara yardım malzemesi toplayan öğrenciler Sevgi Eli ile birlikte Eğitim Fakültesi önünde stant açtı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Duran ile birlikte Eğitim Fakültesi önünde kampanya ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına başlayan öğrencileri ziyaret etti. Üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği stantları gezen Çınar'a Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Göçkün eşlik etti. Üniversite ile ortak bir projede bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Çınar, bu tür çalışmaların toplumların kendi içinde barındırdığı eksiklikleri ortadan kaldırdığını söyledi.
Yardımlaşma duygusunun diğer toplumlara nazaran Türk toplumunda had safhada olduğunu kaydeden Şamil Çınar, "Bu tür projeler toplumların kendi içindeki eksiklikleri ortadan kaldırmak adına son derece önemli. Bu anlamda katkı sağlayan gerek bağışlarıyla gerek dağıtımlarda emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu proje ile ihtiyaç sahibi okulların ve öğrencilerin eksikleri giderilecek" dedi.
PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Göçkün ise yaptığı konuşmada Sevgi Eli ile birlikte üniversitenin aynı amaç için bir arada bulunmasından son derece mutlu olduğunu söyledi.
Projede yer alan öğrenciler adına konuşan Proje Başkanı Tuba Hatun İlkhan da stantların 29-31 Mart tarihlerinde Delikliçınar Meydanı'nda açılacağını belirterek, Denizli halkını projeye yardımlarıyla destek olmaya çağırdı.