Haber-iş'ten Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Yılmaz'a Plaket

Türkiye Haber İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Yusuf Yerli, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç

Türkiye Haber İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Yusuf Yerli, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erhan Yılmaz ve başhekim yardımcılarına başarılı çalışmalarından ötürü birer plaket takdim etti.
Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erhan Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Haber İş Sendikası Şube Başkanı Yusuf Yerli, hastane poliklinik binasının erken açılması ve sendika üyelerinin yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetten dolayı hastane yönetimine sendika olarak birer plaket vermeyi uygun gördüklerini söyledi. Başhekim Doç. Dr. Erhan Yılmaz ise, Haber İş Sendikası'nın bu ince düşüncelerinin daha iyi hizmetler vermek açısından kendilerini kamçılayacağını belirterek, hastane yönetimi
olarak hastalara iyi hizmet etme noktasında ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini bildirdi.
Konuşmaların ardından Şube Başkanı Yusuf Yerli, Başhekim Doç Dr. Erhan Yılmaz, Başhekim yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Özden, Doç. Dr. Ahmet Kavaklı, Doç. Dr. Ahmet Kizirgil, Doç. Dr. Metin Kaya Gürgöze, Doç. Dr. Erhan Aygen'e ve hastane müdür ve müdür yardımcılarına başarılı çalışmalarından dolayı birer plaket verdi.