Gagikad'a Nezaket Ziyareti

Gaziantep TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Şayan Kileci ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Girişimci Kadınlar Derneği'ne (GAGİKAD) nezaket ziyaretinde bulundular.

Gagikad'a Nezaket Ziyareti
GAGİKAD Başkanı Serpil Karuserci ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Gaziantep TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Şayan Kileci, Gaziantep'te kadın girişimci sayısını artırmak ve kadınların iş hayatına atılmaları için GAGİKAD'ın yanısıra diğer sivil toplum örgütleriyle de işbirliği yaptıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde diğer kadınlara yönelik sivil toplum örgütlerini de ziyaret edeceklerini belirten Kileci, Gaziantep'te kadın girişimci sayısını artırmak için ellerinden gelen her türlü çabayı göstereceklerini ifade etti.

GAGİKAD tarafından düzenlenen 'Neden Kadın Girişimci Olmalıyım' adlı kompozisyon yarışmasının önemli bir etkinlik olduğunu belirten Kileci, GAGİKAD'ın kentte çok önemli bir vizyon üstlendiğini söyledi.
GAGİKAD Başkanı Serpil Karuserci ise yaptığı açıklamada, 'Neden Kadın Girişimci Olmalıyım' adlı kompozisyon yarışmasının yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Liseli kız öğrenciler tarafından yazılan yüzlerce kompozisyonun kendilerine ulaştığını belirterek, "Neden Kadın Girişimci Olmalıyım" başlıklı kompozisyon yarışmamız beklediğimizin üstünde yoğun ilgi gördü. Kız öğrenciler tarafından hazırlanan kompozisyonlar girişimci olmak isteyen kadınlar için birer rehber niteliğinde" diye konuştu.