Çocuklara Tacizle Suçlanan Zanlı 2 Yıl Sonra Yakalandı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, küçük yaştaki çocuklara cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir şüpheli, 2 yıl sonra Bodrum'da yakalandı.

Çocuklara Tacizle Suçlanan Zanlı 2 Yıl Sonra Yakalandı
Edinilen bilgiye göre ilk olay, 2008 yılında Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Osman Ş. (39), anna-babaları gündüz işe giden ve evde ağabeyleriyle birlikte kalan K.E. (5), T.E. (8) ile R.E.'nin (7) evlerine giderek kapıyı açan çocuklara bir kişiyi aradığını söyledi. T.E. ve R.E.'nin apartmanda diğer komşulara böyle bir kişi var mı diye sormak için evden çıkması üzerine içeri giren Osman Ş., evde yalnız kalan K.E.'ye cinsel tacizde bulundu.
Tekrar eve gelen çocukları bu kez de ''Çıkın, sokakta çöp toplayın, size para vereceğim'' diyerek evden uzaklaştıran Osman Ş., K.E.'ye tacizde bulunmaya devam etti. Dışarı çıkan T.E. ve R.E.'yi gören ağabeyleri Ş.E. (10) ile Z.E. (12), kardeşlerine neden dışarıya çıktıklarını sordu. Olayı anlatan çocuklar, daha sonra hep birlikte eve döndü.

Çocukların geldiğini gören Osman Ş. hemen evden uzaklaştı. Çocukların anlatması üzerine aileleri karakola giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine soruşturma başlatan polis, çocukların verdiği eşkale göre araştırmalarını derinleştirdi.

İkinci olay ise 2009 yılında yaşandı. İddiaya göre Osman Ş., Emirsultan Mahallesi'nde sokakta oyun oynayan S.B.'nin (6) yanına gelerek, ''Ben öğretmenim. Şu apartmanın yanındaki çöpleri topla, sana para vereceğim'' diyerek çocuğu apartmana sokarak burada cinsel tacizde bulundu. S.B.'nin bağırmasıyla Osman Ş. çocuğu bırakarak kaçtı.

S.B.'nin olayı anlatması üzerine, ailesi hemen karakola giderek durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis, yaptığı araştırmada, çocukların verdiği eşkalin her iki olayda da aynı kişiye uyduğunu tespit etti. Bunun üzerine eşkale uygun fotoğrafları çocuklara gösteren polis, çocukların Osman Ş.'yi teşhis etmeleri üzerine hemen şahsı aramaya başladı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Osman Ş.'nin Muğla'nın Bodrum ilçesinde olduğu bilgisini alan polis, savcılıktan yakalama kararı çıkardı. Kısa sürede yakalanan Osman Ş., Karacabey'e getirildi.

Çocuklara teşhis ettirilen Osman Ş., "küçük yaşta çocuğa cinsel taciz" suçundan adliyeye sevk edildi. Osman Ş., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.