Avrupa Şampiyonu Yine 12'den Vuracak

Kayseri Şekerspor Okçuluk Takımı'ndan Demir Elmaağaçlı, 16 Mart'ta Hırvatistan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor

Avrupa Şampiyonu Yine 12'den Vuracak
Kayseri Şekerspor Okçuluk Takımı'ndan Demir Elmaağaçlı, 16 Mart'ta Hırvatistan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor. Dünya ikincisi ve Avrupa Şampiyonu olan Demir Elmaağaçlı, "Ülkemize ve kulübümüze madalya ile dönmek için elimden gelen gayreti göstereceğim" şeklinde konuştu.
Okçuluk Federasyonu'nun Avrupa Şampiyonası'na gidecek sporcuları belirlemek amacıyla yapmış oldugu yarışmada belirlenen kotayı başarı ile geçerek, Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanan Şekersporlu Demir Elmaağaçlı, Şekerspor'a ve Türkiye'ye madalya ile dönmek için elinden gelen gayreti göstereceğini belirterek, "Onursal Başkanımız Sayın Vedat Ali Özışık'ın kulübümüze ve Türk Sporuna verdiği desteğe layık olabilmek ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için büyük çaba harcayacağım. Umarım kazanan Türkiye ve Kayseri Şekerspor olur" şeklinde konuştu.
13 Şubat'ta Ankara'da başlayacak olan kamp süresi boyunca milli sporcumuza Milli Takım Antrenörü İzzet Tekeli eşlik edecek. Kamp süresi boyunca sıkı bir idman yapacak olan Elmaağaçlı, 8-15 Mart tarihleri arasında yeniden Ankara'ya giderek bir başka kampa katılacak ve ardından da 16 Mart'ta Hırvatistan'a hareket edecek.
Kayseri Şekerspor Okçuluk Takımı ve Milli Takım Antrenörü İzzet Tekeli ise Türkiye adına sadece iki sporcunun yarışacak olmasından duyduğu gururu dile getirerek, "Sporcularımız bu Avrupa şampiyonası öncesi uzun bir hazırlık dönemi geçirecekler. Bu zaman zarfı içerisinde hedefledikleri dereceler için bu hazırlık sürecini sıkı bir idman ile değerlendirecekler. Milli Takıma ve kulübümüze layık olabilmek için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerdir" şeklinde konuştu.