15 Şubat Olaylarını Fırsat Bilip Kovulduğu İşyerini Taşladı

Batman'da 16 yaşındaki bir kişinin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın yakalanması nedeniyle çıkan olayları fırsat bilerek, arkadaşları ile beraber kovulduğu cam atölyesine taşlayarak zarar verdiği bildirildi

15 Şubat Olaylarını Fırsat Bilip Kovulduğu İşyerini Taşladı
Batman'da 16 yaşındaki bir kişinin terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın yakalanması nedeniyle çıkan olayları fırsat bilerek, arkadaşları ile beraber kovulduğu cam atölyesine taşlayarak zarar verdiği bildirildi.
Dün gece saat 24.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'nde çocuk yaşlarda bir grup, lastik yakıp taşlarla çevreye zarar verdi. Bu grup arasında bulunan 16 yaşlarındaki V. isimli bir kişi, işten çıkarıldığı için arkadaşları ile beraber eski çalıştığı cam atölyesine zarar verdi. Müşterilere göndermek üzere hazırladıkları camları dükkan önüne koyan atölye sahibi Murat Y., sabah iş yerine gittiği sırada camlarının parçalandığını gördü. Polise haber veren atölye sahibi Murat Y., camları kıran kişinin önceden yanında çalışan çırağı ve arkadaşları olduğunu öğrendi. İş yerini taşladığı öne sürülen V. gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme sürüyor.