Kaskispor Masa Tenisi Takımı Yeni Başarılara İmza Atıyor

Kaskispor masa tenisi takımı, 12-14 Kasım tarihleri arasında Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen 2.lig 1.devre maçlarında 2.lik elde ederek, yeni bir başarıya daha imza attı.

Kaskispor Masa Tenisi Takımı Yeni Başarılara İmza Atıyor
Müsabakaların Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlendiğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, "Sporcularımız müsabakalarda; Beşiktaş(B), İzmir Kon-Tek Spor, Ankara Tarım Spor, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Altay Spor, İzmir Hava Kuvvetleri, Girne Amerikan Üniversitesi, Mardin Gençlik Sporu mağlup etti. Bursa Agrogreen Sporla yaptığı maçı ise tek sayı ile kaybetti. 9 Maçta 8 galibiyet kazanarak güzel bir başarı elde etti" dedi.
Kaskispor kulübünün kurulduğu günden beri adını başarılarla duyurduğunu kaydeden Batukan, "Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda yapılan maçlar oldukça zorlu ve keyifli geçti. Müsabakalarda Kaskispor kulübü masa tenisi takım kaptanı Mücahit Soyak, antrenör oyuncu Halil Adak, Şaban Mutlu ve Mahmut Çağlayan'dan oluºan takımımız yarıºtı. Sporcularımızı baºarılarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuºtu.