Zonguldak'ta trafik kazası: 1 ölü, 9 yaralı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinin Ataköy mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Zonguldak istikametinden Mengen istikametine gitmekte olan Sabahattin Ciloğlu(37) yönetimindeki 67 EY 510 plakalı otomobil ile Ankara’dan Zonguldak istikametine gitmekte olan 67 NA 924 plakalı Osman Egioğlu(41) yönetiminde araç saat 19.00 civarında çarpıştı.

Sabahattin Ciloğlu'nun kullandığı araçta bulunan Gülser Ciloğlu hayatını olay yerinde kaybederken, Şenay Ciloğlu(38), Merve Ciloğlu(15) ve Samet Ciloğlu(4) yaralı olarak Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Osman Egioğlu yönetimindeki araçta bulunan Şerafettin Baduroğlu(30), Adnan Demirci(33),Turgay Benli(33) ile Ramazan Benli(25)'nin ilk müdahaleleri Devrek Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Çanakçılar şirketinde çalıştıkları öğrenilen 5 kişinin Ankara'dan montajdan geldikleri öğrenildi.

Kaza mahallinde inceleme yapan trafik polisleri ve jandarma ekipleri kaza yapan araçlarda çalan telefonlara güçlükle cevap verdi. Kaza yapan araçta çalan telefonu güçlükle bulan Jandarma ilk olarak telefonu açmak istemedi. İkinci kez yaralılardan birinin telefonu çalması ile jandarma telefonu açtı. Kaza yapan araçta kişilerin isimlerini alan jandarma ölen şahsın ismini ise söyleyemedi.