Bakan Çelik'ten anlamlı ziyaret

2010'a Bursa Devlet Hastanesi'nde giren Devlet Bakanı Faruk Çelik, hastaları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Bakan Çelik'ten anlamlı ziyaret
Bakan Çelik, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ile birlikte hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalar ile yakından ilgilenen Bakan Çelik, karanfil dağıtmayı ihmal etmedi. Bakan Çelik, yaptığı açıklamada, 2010 yılının bütün vatandaşlara huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ettiğini belirtti.

Her yeni yıl ve günün yeni bir başlangıç olduğunu kaydeden Çelik, ''Yeni bir yıl insanda heyecan uyandırıyor. Gerek dünyadaki olaylar gerekse ülkemizdeki olan hadiseler 2009 yılında çok çeşitlilik arz ediyordu. 2010 yılıyla ilgili ancak temenni de bulunabiliriz. Sorumluluk alanımızla ilgili sorumlu insanlar olarak bu temenniler çerçevesinde faaliyetlerimizi sürdürme görevimiz vardır. 2010 yılının daha sade ve barış dolu geçmesini temenni ediyorum. Tüm mutsuzlukların geride kalmasını temenni ediyorum" dedi.

Bakan Çelik, daha sonra uygulama yapan polis ekiplerini ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polislerin yeni yılını kutladı.