Başbakan: Stresten içiliyor olsaydı ben de içerdim

İşsiz vatandaşa Başbakan, 'Stresten içilseydi her gece 1-2 tek yuvarlardım' dedi.

Başbakan: Stresten içiliyor olsaydı ben de içerdim
 

Sigara iç ; en vatandaşların paketlerini alarak sigara bıraktırma sö ; zü ; verdirten Erdoğan , işsiz bir vatandaşa karşı bunu başaramadı . ' Dö ; rt aydır iş şok stresten iç ; iyorum ' diyen işsiz vatandaşa Erdoğan , ' Stresten iç ; iliyor olsaydı ben de iç ; erdim hatta her akşam bir iki tek de yuvarlardım ' dedi .

' ARTIK Ç ; OCUK DA OLMAZ '
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sigarayla mü ; cadelesini paket toplayarak devam ettirdi . Erdoğan , Hamamö ; nü ; semtindeki Tevfik Bey Konağı ' nda iftar yaptıktan sonra konağın karşısındaki bir ayakkabı atö ; lyesini ziyaret etti . Atö ; lyede ç ; alışan Kemal Doğan ve Vahdettin Yü ; ksel ' in ceplerinde bulunan sigara paketlerini alan Erdoğan , sigaranın zararlarını anlattı . Paketin ü ; zerinde bulunan ' Sigara spermlere zarar verir ' yazısını gö ; steren Erdoğan , ' Bak , sigara kısırlığa da yol aç ; ıyor . Artık ç ; ocuk da olmaz ' esprisini yaptı . Erdoğan , Doğan ve Yü ; ksel ' den sigarayı bırakmaları iç ; in sö ; z aldıktan sonra paketlerine el koydu . Erdoğan , paketlerin ü ; zerine de Doğan ve Yü ; ksel ' in telefon numaralarını yazdırıp verdikleri sö ; zü ; n takipç ; isi olacağını sö ; yledi .

' DÖ ; RT AYDIR İŞ YOK '
Erdoğan , atö ; lyede bulunan Osman Demir adlı vatandaşın sigarasını ise alamadı . Sigarayı bırakma sö ; zü ; isteyen Erdoğan ile Demir arasında şu diyalog geç ; ti :

Demir : Ben ayakkabı atö ; lyelerinde iş buldukç ; a ç ; alışıyorum . Ama dö ; rt aydır iş yok . Sigarayı stresten iç ; iyorum . Yapamayacağım bir şey iç ; in sö ; z veremem .

Erdoğan : Stresten iç ; iliyor olsaydı ben de iç ; erdim hatta her akşam bir iki tek de yuvarlardım . Başbakan ' ın şaşırtan bu sö ; zleri gü ; lü ; şmeye neden oldu .