Ses dalgaları yağı parçalıyor

Medikal Estetik Uzmanı Dr. Emre Çiçek, düşük frekanslı ultrasound teknolojisinin kullanıldığı biokavitasyon yöntemiyle yağ hücrelerinin parçalanarak küçüldüğünü, diyetle birlikte birleştirildiğinde zayıflamanın hedeflendiğini söyledi.

Ses dalgaları yağı parçalıyor
 

Cerrahisiz hiç ; bir sistem ya da yö ; ntemin vü ; cuttaki bir yağ dokusunu direkt alma etkisi yaratamayacağının da altını ç ; izen Dr . Ç ; iç ; ek , İtalyan bilim adamlarının geliştirdiği yö ; ntemin nasıl ç ; alıştığını ' Yağ hü ; crelerinde parç ; alanma başlar ve serbest yağ asitlerinde dö ; nü ; şü ; r ve sizin tarafınızdan harcanabilir hale gelir ' sö ; zleriyle anlattı . Hasta ve kendisi aç ; ısından sonuç ; ların hızlı ve dikkate değer olduğunu da belirten Dr . Ç ; iç ; ek , ' Yö ; ntem sırasında kişi kulağıyla aletin sesini duyma haricinde herhangi bir şey hissetmiyor . Kilo fazlalığına gö ; re seanslar değişmekle beraber 7-10 gü ; nde yapılan maksimum 4-5 seans yeterli oluyor . Popo kü ; ç ; ü ; ltme ve kaldırma da etkin olarak kullanıyoruz . 18 ila 85 yaş arasında değişen hasta grubumuzda ilaç ; la alakalı risk olmamakla birlikte kalp pili ve kalp yetmezliği hastalarında bir de hamilelerde tedavi uygulamıyoruz ' diye konuştu .
İtalya , İspanya ve ABD ' de yapılan bilimsel ç ; alışmalarında medikal dergiler de yayınlandığını ifade eden Dr . Ç ; iç ; ek , ' Uygulama yapılan alanda her seansta 2 ila 8 cm arasında incelme kaydedilmiştir . Bu incelme hastaya , yağ dokusuna ve sonrasında uygulaması gereken yağsız diyete gö ; re değişir ' dedi .

DİYETSİZ OLMAZ
DR . Emre Ç ; iç ; ek , makineler ve sistemlerle zayıflama diye bir şeyin olmayacağının da ö ; nemini vurgulayarak , ' Diyetsiz olmaz ' dedi . Ç ; iç ; ek , ' Hastalarımıza artan serbest yağ asitlerini tü ; ketmek iç ; in yaklaşık 5 gü ; n boyunca sıfıra yakın yağ iç ; eriği olan bir diyet izlemeleri gerektiğini sö ; ylü ; yoruz . Alkol de almamaları gerekiyor . Protein ve karbonhidrat konusunda bir kısıtlamamız yok . Bu vü ; cudun kendi yağını enerjiye ç ; evirmesini sağlıyor ' diye konuştu .