Polis otosundan hırsızlık uyarısı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Ramazan ayı süresince ve daha sonraki günlerde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesi ile ilgili vatandaşlara broşür dağıtılırken, ekip minibüsü ve ekip otosu ile de gece vatandaşlara anons yapılıyor.

Polis otosundan hırsızlık uyarısı
 

Teravih namazı ö ; ncesi ve sonrası ekip minibü ; sü ; ve ekip otosundan yapılan anonsta , &ldquo ; Hisarcık halkımıza duyurulur . İftar ve teravih vakitlerinde hırsızlığa karşı ö ; nlemlerinizi alınız . Sizin huzurunuz bizim mutluluğumuzdur &ldquo ; denildi .
Ramazan Ayı sü ; resince ve daha sonraki gü ; nlerde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının ö ; nlenmesi ile ilgili alınacak tedbirler hakkında aç ; ıklamalarda bulunan İlç ; e Emniyet Amiri Mehmet Ali İregö ; r , &ldquo ; İlç ; eye giriş yapan şü ; pheli araç ; ve şahıslar ( pazarlamacılar , satıcılar , bohç ; acılar ) mutlak surette kontrol edilmektedir . İlç ; e genelinde 24 saat ö ; zellikle sahur , iftar ve teravih namazı vakitlerinde yaya ve motorize devriye ekiplerimiz kontrollerini sü ; rdü ; rmektedir . Ç ; arşı merkezinde devriye gö ; revi yapan personelimiz ise 4207 sayılı ' Tü ; tü ; n ve Tü ; tü ; n Ü ; rü ; nlerinin İç ; ilmesi Kanunu ' kapsamında , umuma aç ; ık yerler ile kanun kapsamına giren diğer yerleri denetlemekte , olumsuzluk gö ; rü ; ldü ; ğü ; nde tutanak tanzim etmektedir . Kontö ; r dolandırıcılığı konusunda da ilç ; e esnafı ve vatandaşlar bilgilendirilmektedir &ldquo ; diye konuştu .