Film veya müzik indirene büyük ceza

Türkiye’de internetten müzik ve film dosyası indirilmesine sıkı takip ve cezai yaptırım getirilecek.

Film veya müzik indirene büyük ceza
 

Kü ; ltü ; r ve Turizm Bakanlığının 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ' nda yapacağı değişiklikle , internetten ' fikir hırsızlığına ' karşı uyarı , idari para ve hapis cezasına kadar uzanan yaptırım hedefleniyor .

Telif Hakları ve Sinema Genel Mü ; dü ; rü ; Abdurrahman Ç ; elik , yapılması dü ; şü ; nü ; len yasal dü ; zenlemeyle ilgili aç ; ıklamada , telif haklarının korunmasına ilişkin gerekli ç ; alışmaları yaptıklarını ve son dö ; nemde de ç ; alışmalara hız kazandırdıklarını sö ; yledi .

Denetim Komisyonu Başkan ve Ü ; yelerine İkramiye Ö ; denmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yö ; netmelik ç ; ıkardıklarını ifade eden Ç ; elik , dü ; zenleme ç ; erç ; evesinde illerde gö ; rev yapan denetim komisyonu ü ; yeleri ve emniyet gö ; revlilerine belli bir miktarda para ö ; deneceğini belirtti .

Ç ; elik , daha ö ; nce bö ; yle bir teşvik sisteminin olmadığını belirterek , ' Operasyonda ele geç ; irilen ü ; rü ; n sayısıyla ilgili belli bir oranda polis ve denetim komisyonu yetkililerine ikramiye verilecek . Bu da bizim aç ; ımızdan , ' fikir hırsızlığıyla ' mü ; cadelede en ö ; nemli dama taşlarından biridir ' dedi .