PTT Gar şubesinde gişe sayısı 10'a çıkacak

PTT Sakarya Başmüdürü Mustafa Hakan Erdoğan, Gar şubesini büyüterek gişe sayısını 10'a çıkaracaklarını söyledi.

PTT Gar Şubesinde yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşların sürekli şikayet etmeleri üzerine bir açıklama yapan PTT Başmüdürü Mustafa Hakan Erdoğan, sıkıntının giderilmesi anlamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Erdoğan, sıkıntının uzun zamandan bu yana farkında oldukları belirterek, “ Oradaki sıkıntıyı ben her gün görüyorum. Benim de huzurum kaçıyor. Ama geçtiğimiz Mayıs ayında TCDD Genel Müdürlüğüne bir yazı yazdım. Mevcut PTT şubemizin yanında bir yer var. Buranın bize tahsis edilmesi adına. Bize cevap henüz 3 hafta önce ulaştı. Bizde hemen projemizi hazırlayarak genel müdürlüğümüze yolladık. Proje onaylanırsa hemen ihale ederek Gar Şubemizi büyüterek gişe sayısını 10'a çıkaracağız” dedi.
Erdoğan, Gar Şubesinin yeni yerinde yılbaşında hizmet vereceğini belirterek, “100 bin TL'lik bir masraf ile orada ki sıkıntıyı aşacağız. Aynı şekilde TCDD'ye ait Milli Egemenlik Caddesine bakan yerde bir dükkan var. Oraya da talibiz yakın bir zamanda onunda cevabı gelir” diye konuştu.
PTT Kargo sayısının gün geçtikçe yükseldiğine dikkat çeken Erdoğan, “Kapıdan kapıya teslimlerde asla gecikme olmuyor. En kısa sürede araç filomuz ve elemanlarımız ile hizmet veriyoruz . Sayı şu anda 7 bine ulaştı. Gün geçtikçe bu rakam artıyor” dedi.
2008 yılında 6 bin kargo dağıtımının yapıldığını if ade eden Erdoğan, bu rakamın bu ay itibari ile 35 bine ulaştığını kaydetti.