Muş Emniyeti'nden 130 öğrenciye yardım

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından 100. Yıl Zafer İlköğretim Okulu'nda eğitimlerini sürdüren ihtiyaç sahibi 130 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

'Polis Amca-Öğrenci El Ele' projesini uygulamaya başlayan Emniyet Müdürlüğü yetkilileri örnek bir davranış göstererek 130 öğrenciye giyim yardımında bulundular. 100. Yıl Zafer İlköğretim Okulunda düzenlenen "Polis Amca-Öğrenciler El Ele" programına Vali Erdoğan Bektaş, Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, Emniyet Müdür Yardımcıları, Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
"En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır" diyen Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, "Günümüzde eğitime katılabilen bugünün küçükleri, geleceğin büyükleri olan çocuklarımıza ufak da olsa destek verebilmenin sevinci ve huzuru içerisindeyiz. İl Emniyet Müdürlüğüne mensup personellerimizin çabaları sonucu temin etmiş olduğumuz giyim eşyalarını 130 çocuğumuza dağıtacağız. Bu güzel ortamın oluşmasına katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyor, çocuklarımıza derslerinde başarılar diliyorum" dedi.
İyi bir eğitimcinin çevresine yararı olması gerektiğine dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar ise, maddi durumu düşük ailelerin sayısının oldukça fazla olduğunu belirterek "Maalesef istesek de, istemesek de çok kötü durumda olan öğrencilerimiz var. Bu durumdaki öğrencilerimizin bazı ihtiyaçlarını hayırseverler ve kamu kurumlarının yardımlarıyla gider çalışıyoruz. 'Polis Amca-Öğrenciler El Ele' projesi bu çalışmalara örnek teşkil ediyor. Bu güzel davranışlarından dolayı Emniyet Müdürümüz ve teşkilatına teşekkür ediyorum" dedi.
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yardımların öğrencileri sevindirmesinin yanı sıra örnek teşkil edecek bir çalışma olduğuna dikkat çeken Vali Erdoğan Bektaş ise, "Böyle güzel bir organizasyonda polislerimiz ve öğrencilerimizin bir araya gelmesinden dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Polislerimiz her zaman görevlerini en iyi yapma çabası içerisindedir. Bu işleri yapmanın yanı sıra böyle işlere vesile olmaları ayrı bir güzellik oluşturuyor. Bu güzelliklerin artmasını ve diğer yerlere de örnek olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından 130 öğrenciye hediyeleri verildi.