7 polis bir bayanı etkisiz hale getiremedi

Erzurum'da psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen bayan bankamatikten para alamadığını öne sürerek çevresindekilere zor anlar yaşattı.

7 polis bir bayanı etkisiz hale getiremedi
Gürcükapı Polis Merkezi'ne 50 metre kadar uzaklıktaki bankaya giderek hesabındaki 300 lirayı çekmek istediğini söyleyen Nuriye Yüksel, banka görevlisinin 'böyle bir hesap numarası yok' demesi üzerine çılgına döndü. Eline geçirdiği her şeyi fırlatan ve camlara vurmaya başlayan Yüksel'i bankanın özel güvenlik görevlileri güçlükle dışarı çıkardı. Bankanın önünde devam eden kavgaya karakoldan çıkan polisler müdahale etti.

Nuriye Yüksel, kendisini ikna etmeye çalışan polislere küfürler savurdu. Yedi polis memuru üzerine atılarak yere yatırdığı kadını ayak ve kollarından tutarak polis otosuna bindirmek istedi. Ancak kadının kilolu olması ve polis memurlarını ısırması nedeniyle bunda başarılı olmadılar. Yere yatırdıkları Nuriye Yüksel'in kafasına elleriyle basarak etkisiz hale getiren polisler 112 acil servisten yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen ambulansa yine güçlükle bindirilen Nuriye Yüksel, taşkınlık yapmaması için sedyeye bağlandı. Nuriye Yüksel ile ambulansın içinde tek başına kalan sağlık memuru korkunca polis memurlarından bir kaçının da kendisi ile gelmesini istedi. Ambulansa binen polisler Nuriye Yüksel'i Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesine götürdü.