Maganda kurşununun can aldığı düğünün görüntüleri ortaya çıktı

Pursaklar'da maganda kurşununa kurban giden 3,5 yaşındaki Burçak Damla Üngör'ün ölümüne neden olan düğünün görüntüleri ortaya çıktı. Oldukça eğlenceli bir şekilde başladığı görülen düğünde, bazı kadınların sokak ortasında halay çekerken, bazılarının ise tabancayla havaya ateş ettiği görülüyor.

Kalabalığa aldırmaksızın havaya ateş eden kadın, düğüne katılan diğer kadınlara da ilham kaynağı oluyor. Sokakta başlayan havaya ateş olayı, binalarda devam ediyor. Sokakta halay çeken kadınlar, silah sesini duyarak yukarıya bakıyor. Daha sonra kopan feryatlardan düğünün coşkusuyla balkondan açılan ateşten, karşı balkonda düğünü izlemeye çalışan küçük Burçak'ın alnından vurulduğu anlaşılıyor.

Bu sırada, düğünde silah atılması ihbarı üzerine düğün yerine polis ekibi geliyor. Balkonda alnından vurulan küçük Burçak, yakınlarının kucağında düğünde silah atılmasına müdahale için gelen polis ekibinin aracına bindiriliyor. Küçük Burçak'ın araca bindirilişi sırasında kızını kanlar içinde gören anne Üngör, çığlık atıp bayılırken, düğüne katılanlar şaşkın gözlerle olan biteni izlemeye çalışıyor.

Konuyla ilişkin olarak emniyetin yaptığı çalışma sonucunda elde edilen 5 silah incelemeye alındı. Kırıkkale tipi tabancanın Burçak'tan çıkan mermiye ait olduğu anlaşılınca, silah sahibi Hamdullah S. (44) ile eşi Naile S. (32) gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan zanlılar önce adliyeye sevk edildi. Burada nöbetçi savcı tarafından sorgulanan Hamdullah S. ve eşi Naile S. tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.