700 TL'lik cep telefonu için eniştesini bıçakladı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, H.A. (23) 700 TL'lik cep telefonu borcu nedeniyle tartıştığı eniştesi Kaan Karabaş'ı boğazından bıçakladı.

Ağır yaralanan Karabaş, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olaydan sonra gözaltına alınan H.A.'nın, eniştesini kendisine hakaret ettiği için bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Karşıyaka 1673 sokak numara 93/C önünde meydana geldi. İddiaya göre, ablası Esengül Karabaş adına aldığı cep telefonu hattını kullanan H.A., hattın 700 TL'lik borcunu ödememesi nedeniyle yolda karşılaştığı 27 yaşındaki eniştesi Hakan Karabaş ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma sonucu taksi şoförü Hakan Karabaş, bir aylık evli olduğu eşi Esengül Karabaş ismine GSM operatörü tarafından gönderilen cep telefonu faturasını ödemeyen baldızı H.A.'ya sokak ortasında hakaret edip tartaklamaya başladı. Bir kafede garson olarak çalıştığı öğrenilen H.A. ile eniştesi Karabaş'ın arasına vatandaşlar girerek ayırdı. Sokak ortasında hakarete uğraması ve tartaklanmasına sinirlenen genç kadın, daha sonra yanında bulunan bıçakla eniştesini boğazından bıçakladı. Eşinin kız kardeşi tarafından boğazından bıçaklanan Hakan Karabaş, sokak ortasında kanlar içinde kaldı. Haber verilen ambulansın gelmesini beklemeyen vatandaşlar, durdurdukları bir su firmasına ait araçla Karabaş'ı Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk tedavisi yapılan Karabaş, durumunun ağır olması nedeniyle Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyattan sonra Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan Karabaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan H.A.'nın, eniştesini, kendisine hakaret etmesinden dolayı bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bidirildi.