Yurtdışında staj yapma fırsatı!

AIESEC gençler için uluslararası platformda staj yapma imkanı ile, liderlik vasıflarını keşfetme ve geliştirme fırsatları sunuyor.

www.aiesec.org.tr adresindeki başvuru formunu doldurarak ilgi alanlarınızı belirleyebilirsiniz. Nitelikleriniz doğrultusunda girişimcilik, finans, kurumsal sosyal sorumluluk, eğitim gibi önemli konularda proje yaratma, geliştirme ve yönetme çalışmaları gerçekleştirmeniz mümkün.

AIESEC 1000’in üzerinde şubede her yıl üyelerine 7700 den fazla liderlik fırsatı sunuyor. AIESEC’ de proje takımlarını ve organizasyonları yönetip, şube yönetim kurulunda yer alarak; takım yönetimi, bütçe yönetimi, planlama yapma-uygulama, stratejik düşünme ve karar verme, organizasyon becerisi edinme konularında pratik tecrübeler kazanabilirsiniz.

AIESEC aracılığıyla; pazarlama, bilişim sistemleri, insan kaynakları, mühendislik, kültürel anlayış ve toplumsal gelişim alanlarında 6 hafta ile 1,5 yıl arasında değişen sürelerle, 107 AIESEC ülkesinden birinde, tam zamanlı ve maaşlı staj yapabilir, isterseniz her yıl uluslararası arenada düzenlenen 470’den fazla uluslararası kongreye katılabilirsiniz. AIESEC’in 107 ülkede ve iş dünyasında sahip olduğu ağa dahil olarak, farklı ülkelerden insanlar tanıma ayrıcalığına sahip olursunuz.

AIESEC, gerçekleştirdiği faaliyetleriyle geleceğin liderlerini yetiştirerek barışa katkı ve insan potansiyelinin en verimli şekilde kullanılmasını sağlamayı amaçlamaktadır.

AIESEC hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için;
www.aiesec.org.tr
Son Başvuru Tarihi 24 Ekim 2009!