Ahmet Türk'le neden tokalaştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'le TBMM'de neden tokalaştığını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'le TBMM'de neden tokalaştığını ve DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan'ı 1. Meclis'te yanına neden oturttuğunu yıllar sonra açıkladı.

Bahçeli, “Anlayana hassas bir davetti, kardeşliğe çağrıydı” dedi. Bahçeli, önceki akşam Kayseri'de “Çözülen Ülke Türkiye ve Tavrımız” başlıklı konferansta şunları söyledi:

SÜTRE GERİ: Üç aylık çabalarımız sonucunda, menfaat gruplarının alkışlarıyla yol alacağını zanneden Başbakan ve yıkım ekipleri yeniden sütre gerisine çekilmek durumunda kalmışlardır.

PKK-AKP REKABETİ: AKP ile PKK arasında benzeşmeler görülüyor. Başbakan Erdoğan ile İmralı canisi yine ortak noktalarda buluşmuşlar ve örtüşen taleplerin peşinde koşmaya başlamışlardır.

HAVADA KALACAK: Milletimizin birliğini bozacak niyetlerini paylaşmak için randevu talep edilmesi veya el uzatılması beyhude bir çaba olacaktır. Uzatanın eli hep havada kalacaktır.

KÜRTÇEYE BAKIŞ: Kim, özel hayatında anadiliyle konuşmak istiyorsa konuşsun.Buna saygı duyarız. Özel hayatta kullanım serbestliği kamusal alana girmeye başladığında konu, ayrı bir kimliğin uyandırılması için bir tahrik unsuru haline gelecektir.