SİNEMA / RESİDENT EVİL 5: İNTİKAM FİLMİ AFİŞ VE FRAGMANLARI

Resident Evil 5: İntikam

Popüler video oyun serisinden uyarlanarak dünyada 700 milyon dolardan fazla hasılat elde eden serinin beşinci filmi "Resident Evil 5: İntikam" (Resident Evil: Retribution), aksiyon sevenlerle buluşacak. Paul W.S. Anderson'un yazıp yönettiği film, üç boyutlu olarak izleyici karşısına çıkacak.
Milla Jovovich'in yanı sıra Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon'ın rol aldığı filmin konusu şöyle:
"Umbrella şirketinin dünyayı yıkıma uğratmaya devam eden ölümcül T-Virüsü, dünya nüfusunu, et yiyenler ordusu haline dönüştürmektedir. İnsan ırkının son ve tek umudu olan Alice (Milla Jovovich), gözünü Umbrella'nın en gizli operasyonunda açar ve araştırdıkça gizemli geçmişinin sırlarını ortaya çıkarır. Güvenli bir yeri olmayan Alice, salgının sorumlularını teker teker avlamaya başlar. Alice, Tokyo'dan New York'a, Washington'dan Moskova'ya uzanan bu serüvende, doğru olduğuna inandığı her şeyin gerçekliğinden şüphe etmeye başlayacaktır. Dostlarından oluşan küçük bir birliğin de yardımlarıyla Alice, bu düşmanca dünyadan kurtulmaya yetecek kadar hayatta kalıp savaşmak zorundadır."