MAGAZİN / MAGAZİN GÜNDEMİNDEN BAŞLIKLAR: 14 EKİM 2014

Meryem Uzerli'den olay yaratan pozlar

Meryem Uzerli'nin kapüşonlu pozları Instagram'ı salladı. Araplar'ın hayran kaldığı bu karelerin altına 'Kapanmaya mı karar verdin?' sorusu yağdı.

Canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle Türkiye kadar Arap dünyasında da çok sevilen Meryem Uzerli, dün instagram hesabına koyduğu fotoğraflarla gündem yarattı. Uzerli'nin fotoğrafları Arap hayranlarının da dikkatini çekti.

'BAŞÖRTÜ' SORULARI
Siyah kapüşonlu kıyafetiyle objektiflere poz veren Uzerli'nin bu fotoğrafları, deyim yerindeyse instagram'ı salladı. Meryem Uzerli'nin takipçileri fotoğrafın altına "Çok yakışmış, cennetten gelen güzellik" gibi yorumlarda bulundu. Uzerli'nin kareleri kısa sürede on binlerce kişi tarafından beğeni aldı. Kapüşonun başörtüsünü anımsattığını düşünen bazı takipçileri ise Uzerli'ye "Kapanmaya mı karar verdin?" şeklinde mesajlar attı. Alman oyuncu da bu sorulara "Pazar modum" diyerek açıklama yaptı.

YAKINDA DÖNECEK
Bu arada iş adamı Can Ateş'ten olan kızını Almanya'da dünyaya getiren Meryem Uzerli'nin yeni sezonda 2 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attığı söylense de henüz ortada bir proje görünmüyor. Ancak Uzerli'nin Türkiye'ye geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

BİRLİKTE TATİL
Geçtiğimiz günlerde kızının babası Can Ateş'le yeniden görüşmeye başladığını açıklayan güzel oyuncunun, eski sevgilisiyle önceki gün İtalya'ya gittiği iddia edildi. Toscana bölgesinde kızlarıyla keyifli birkaç gün geçirdikleri söylenen Uzerli ve Ateş için "Yeniden birlikte olacaklar" yorumları yapıldı.