DİZİ / YER GÖK AŞK 74. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yer Gök Aşk 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Münevver Sultan 'ın oyununa gelir ve aşk mektubunu Küçük Yılmaz 'ın yazdığını söyler. Herkes şoke olur. Mektup yüzünden konaktan kovulan Küçük Yılmaz için zaman durmuş gibidir. Tek istediği oralardan kaçmaktır. Ancak Yılmaz 'ın gerçek babası olduğunu öğrenecek ve hayatının en zor yüzleşmesini yaşayacaktır.

Münevver vicdan azabıyla yanarken, Celal konağa gelir. Ne yazık ki Bade bu gizli aşkı öğrenmek üzeredir. Hamiyet 'in korktuğu başına gelir; Yusuf vicdan azabına yenik düşer ve Hamiyet 'in davası için ifade vermeye gider.

Havva 'ya Cüneyt 'in dava açtığı haberi gelir. Cüneyt 'ten bunun hesabını sormaya karar veren Havva için, bu hiç de umduğu kadar kolay olmayacaktır. Bade 'nin Mehmet 'le başlattığı oyun ayağına dolanmak üzeredir.

Mehmet aşkına karşılık alamadıkça, Bade için durum giderek daha tehlikeli bir hal alacaktır. Hayatının şokunu yaşayan Küçük Yılmaz, Sultan 'ın ince ince ördüğü ağa düştüğünün farkında değildir. Yeni öğrenecekleri onu artık dönülmez bir yola sürükleyecek, hayatı hiç ummadığı bir yöne girecektir.