DİZİ / YER GÖK AŞK 72. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yer Gök Aşk dizisinin 19 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan 72. bölüm özeti:

Havva Yusuf 'a olan aşkını kalbine gömmüştür; artık intikam zamanıdır. Yusuf 'un tek isteğiyse huzur bulmaktır; belki de beklenen bebek onun için tek umuttur. Sultan Havva 'nın oyunlarına ortak olmamaya kararlıdır ve hemen plan yapar.

Bu arada Küçük Yılmaz 'ın gönlü Havva 'ya kaymaya başlamıştır bile. Ancak umulmadık bir olay, Sultan 'ın planlarını alt üst edecektir. Remzi Hamiyet 'in başına gelenleri gazeteden öğrenir ve panik olur.

Başını beladan kurtarmasının tek yolu, kızının ve karısının tekrar gönlünü almaktır ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Havva asla ifadesini Hamiyet 'in lehine değiştirmeyecektir. Hamiyet bu sorunu çözmek için avukatı Kerem 'le harekete geçer.

Celal Münevver 'e doğum günü için güzel bir sürpriz yapar; Münevver sevinçten havalara uçar. Ne yazık ki, Sultan 'a yakalandığının farkında bile değildir; bu ona pahalıya mal olacaktır.

Hamiyet sıradan hayatını umursamazca devam ettirmeye çalışır. Ama evdeki hesap çarşıya uymaz. Üyesi olduğu dernekten kibarca kovulan Hamiyet 'e bu darbe ağır gelecektir. Yılmaz 'la Şeref 'in geçmişini öğrenen Hamiyet deliye döner. Şeref, Hamiyet 'le zor anlar yaşar. Hamiyet 'se hiddetinin kendisine ve ailesine verdiği zararın farkında bile değildir.