DİZİ / YALAN DÜNYA 67. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya Dizisi 67. Bölüm özeti:

Selahattin, terasa gizlice baz istasyonu kurduruyor.

Deniz de Rıza da artık ilişkilerini ailelerinden saklamazlar. Fakat her iki ailede birbiriyle selamı sabahı keser. Deniz ve Rıza, ailelerinin arasını nasıl düzelteceklerini kara kara düşünürlerken, reddedilen Çağatay kendini alkole verir ve teselliyi Zerrin'de arar. Bünyamin'in babası tarafından sürekli hor görülen Zerrin de dertlidir.

Ortamın ve içkinin etkisiyle Çağatay’ın evlenme teklifini kabul eder ve yüzük takarlar. Ertesi gün Zerrin ne olduğunu hatırlamazken Çağatay, her şeyi net hatırlamaktadır, üstelik kararından da vazgeçmeye niyetli değildir. Zerrin, Çağatay’dan nasıl kurtulacağını düşünürken mekanda Bora’ya da rastlar. Bünyamin, Bora’nın kankasıdır ve ona her şeyi yetiştirecek korkusu ile iyice panik olur.

Selahattin ise birden bire terasa ışıklı reklam panosu diker. Herkes nereden çıktığını merak ederken, Selahattin’in esas amacı, evdeki ve mahalledekilerden gizli taktırdığı baz istasyonunu kamufle etmektir.

Reklam panosu ışığı ile yandakileri rahatsız ederken Şehmuz Bey pek mutludur. İnşaat panosunu gören müşteriler görüşmeye gelmektedir. Ancak Cihangir’de gizlice baz istasyonu kurulduğu haberi dolaşmaktadır.

Mahalle sakinleri, aralarındaki hainin kim olduğunun peşine düşerken, Vasfiye’nin de baz istasyonun çocukların sakat doğumuna neden olduğunu söylemesi Selahattin’in kabusu olur. Panoyu sökmeye kalkar ama çok geçtir. Şehmuz Bey sevmiştir ve izin vermez.

Nurhayat ile evlilik ve yüzük meselesi ile gerilen Emir, bunalmıştır. Nurhayat’ın yanlış taktiği sonucu Yıldırım Bey’e gider ve evliliğin olmayacağını söyler. Nurhayat fenalık geçirirken, Yıldırım Bey’den beklenmedik bir karşı atak gelir.

Deniz’in ısrarı ile psikiyatra giden Rıza’ya ise şizofren teşhisi konulur. Terası basan polisler ise herkesi korkutur.