DİZİ / YALAN DÜNYA 48. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya 48. Bölüm özeti:

Servet ile Deniz arasında kazak krizi yaşanıyor

Deniz, Servet’in yemek tariflerini kitaplaştırıyor. Servet de altta kalmamak için Deniz’e bir kazak örüyor. Ve sonrasında da büyük bir kazak krizi yaşanıyor. Deniz, tarafından yemek tarifleri kitaplaştırılan Servet, altta kalmamak için ona bir kazak örer. Ancak kazak giyilecek cinsten değildir.

Bunu fark eden Vasfiye, Deniz’in kazağı bir an önce giymesi için gereken alt yapıyı hazırlar. Mecburen Deniz, kazağı giyip Rıza ile dışarı çıkar. Fakat Deniz’in şansına paparazziler oradadır ve fotoğrafını çekerler. Servet istediğinden daha fazlasını elde eder. Kazağı beklenmedik şekilde meşhur olur.

İntihara teşebbüs eden Selahattin ise evde göz hapsindedir. Servet her ne kadar onu Vasfiye ile yan yana getirmemeye çalışsa da, bu mümkün olmaz. Henüz psikoloji düzelmeyen Selahattin, Vasfiye’nin dolduruşu ile Gülistan’ın kendisini aldattığını düşünür ve peşine Reis’i takar.

Gerçekten de Gülistan gizlice randevulaşmakta ve sık sık alış veriş bahanesi ile dışarı çıkmaktadır. Emir ile Nurhayat buluşmaya devam ederken ikili sürpriz bir şekilde Bünyamin ve Tülay’a yakalanır.

Kazaktan kurtulmak isteyen Deniz, onu temizlikçisine verir. Ancak Servet evin temizliği için aynı kadın ile anlaşınca ortalık fena karışır. Deniz, Servet görmeden bir an önce kazağı temizlikçisinden almak zorundadır.