DİZİ / YALAN DÜNYA 47. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya 47. Bölüm özeti:

Nurhayat, Emir'e büyü yapıyor!

Emir’e büyü yapan Nurhayat, Bora ve diğerlerinin başına kötü şeyler gelmesine yol açıyor. Vasfiye Teyze artık her gün düzenli olarak Kocabaşlar’ın evindedir. Kaza geçiren Selahattin de kırık ayağı ile tekerlekli iskemleye mahkum olmuştur.

Bu durumu fırsat bilen Vasfiye, “her canlı bir gün ölümü tadacaktır” mevzusu açarak, başta Selahattin olmak üzere herkesin içine ölüm korkusunu düşürmeyi başarır. Bu durum yatacak bir mezarları bile olmayan Şehmuz’u harekete geçirir.

Ailece Kilyos’tan mezar bakmaya giderler. Bu durum Selahattin’i iyice depresyona sokar. Rıza’nın arabasını gizlice ödünç alıp üstüne kaza yapan Bora, Emir ile Nurhayat’ın flörtüne şiddetle karşı çıkar. Ona göre başlarındaki tüm uğursuzluk Nurhayat’tan kaynaklanmaktadır.

Emir’e büyü yapan Nurhayat, onların başına kötü olayların gelmesine yol açmaktadır. Emir ise bunun tersini kanıtlamak için Nurhayat ile çıkmaya devam eder. Bünyamin ile dizide yayınlanan dansöz ilanı yüzünden kriz yaşayan Zerrin, Tufan’dan yardım ister. Bunun bir şaka olduğunu Bünyamin’e söylemesi için para teklif eder.

Bora’nın kaza yaptığı oyuncu çok takıntılıdır ve onu dava etmek ister. Ancak araya ünlü oyuncuyu tanıyan, elinde ona karşı kozu olan Tülay girer ve olayı çözer. Fakat olayın çözümü tuhaf bir şekilde Rıza’nın üzerine kalır. Ve herkes onun gizli mafya olmasından şüphe eder.

Afife Jale Ödül törenine giden Bünyamin, Zerrin ve Nurhayat’ı ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Polisler tarafından durdurulan üçlünün bagajından kaçak silahlar çıkar. Üçü de silahların onlara ait olmadığını söyleseler de polis onları gözaltına alır. Zerrin bu belanın ardında kendisinden intikam almak isteyen Zorbey’in olduğundan şüphelenir.