DİZİ / YALAN DÜNYA 24. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yalan Dünya 24. Bölüm özeti:

Hasret bitiyor, "Yalan Dünya" başlıyor

Kanal D’nin geçtiğimiz yayın dönemine damgasını vuran komedi dizisi “Yalan Dünya”, bu akşam (28 Eylül Cuma) yeni bölümleriyle yeni sezona başlıyor. Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk’in yaptığı, müziklerini Nil Karaibrahimgil’in hazırladığı “Yalan Dünya”, geçtiğimiz sezon olduğu gibi, yeni sezonda da yine Cuma akşamları saat 20.00’de ekrana gelecek.

Başrollerini; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay, Derya Karadaş, Ece Ercan ve Gönül Ülkü’nün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni sezonda, Nurhayat’ın ağabeyi Bünyamin karakteri ile Okan Çabalar da dahil oldu. Büyük bir özlemle beklenen “Yalan Dünya”nın yeni sezon ilk bölümünün konusu şöyle;

Rıza’nın nikahtan kaçması büyük skandala neden olur. Gelinliği ile ortada kalan Nurhayat’ı kimse sakinleştiremez. Herkes Rıza’yı ararken o ise Deniz’i bulmak için İzmir yollarına düşer. Fakat numarasını değiştiren Deniz’e ulaşmak hiç de kolay değildir. Ege sahillerinde tatil yapan Bora, Açılay ve Emir de ona yardımcı olmazlar. Yaşadıklarını hazmetmek için psikologlara giden Nurhayat’a bir sürpriz de abisinden gelir.

İtalya’da yaşayan abi Bünyamin, düğünün iptal edildiğini öğrenince İstanbul’a gelme kararı alır. Yaz tatili için yazlıklarına giden Kocabaşlar, orada da bir türlü rahat durmayan Orçun yüzünden zor anlar yaşarlar. İstanbul’daki işleri yoluna koyma bahanesi ile onlarla gitmeyen Selahattin ise Tülay ile adeta balayı yaşamaktadırlar. Fakat balayı, Rıza’nın dönüşünü haber alan Kocabaşlar’ın zamansız gelişi ile son bulur.

Nurhayat’ın mimar olan abisi Bünyamin ise ünlü bir mimar olarak Kocabaşlar İnşaat’ın kapısını çalar. Sezonun açılması ile birlikte Fırat’ın Yazgısı’nın da yeni dönem çekimleri başlar. Ancak dizi senaryosunu ellerine alan Deniz, Açılay ve Emir şok geçirir. Hem Rıza’nın hem de Deniz’in peşine adam takan Nurhayat, intikam almak için harekete geçer. Koca yaz, Deniz ile bir türlü konuşamayan Rıza ise, her şeyi anlatmak için fırsat kollamaktadır.