DİZİ / UMUTSUZ EV KADINLARI 83. BÖLÜM FOTO GALERİ

Umutsuz Ev Kadınları Dizisi 83. Bölüm özeti:

Yasemin oğlunun mahalledeki çocuklardan dayak yediğini düşünür ve Sinan’dan yardım ister. Ancak Çınar’ı dövenin Gülşah’ın kızı Alara olduğu ortaya çıkar. Yasemin şiddete karşı olmasına rağmen içindeki şiddeti engelleyemez ve Gülşah’la aralarında büyük bir kavga çıkar.

Elif Ömer’de birdenbire peydah olan futbol aşkından rahatsız olur. Yavuz’un kendi çıkarları uğruna kocasını kullandığının henüz farkında değildir. Nermin uzun yıllardan sonra torununu ilk defa görecektir.

Amerika’da büyümüş torunu ile Nermin arasında ciddi kültür farkı vardır fakat en büyüğü çocuğun vejetaryen olmasıdır. Nermin’in dayanamayıp çocuğa köfte yedirmesi kızıyla arasındaki ipleri bir kez daha koparır.

Gülşah araba alma sevdasına Kudret’in itirazlarına rağmen Kerem’in külüstür arabasını satın alır. Araba problem çıkarmaya başlayınca Kerem’le aralarında ciddi bir savaş başlar.

Yavuz komşularıyla arasını iyi tutmaya gayret eder ancak Macide onun bir şeyler sakladığından şüphelenmeye başlamıştır. Yavuz’un şimdilik ilk hedefi Macide’yi mahalleden uzaklaştırmaktır.