DİZİ / TÜRKÜN UZAYLA İMTİHANI 8. BÖLÜM FOTO GALERİ

Türkün Uzayla İmtihanı dizisinin 8. bölüm özeti:

Çılgın Türk 1'in kahraman mürettebatı, Anguslar'dan aldıkları haritayı kullanarak dünyayı aramaya başlarlar. Alev'in Ziya ile gönüllü olarak evlendiğini duyan Fatih'in kalbi paramparçadır.

Fatih, dünya yolunda aşk acısı çekerken; Fatih'in kendisini yüzüstü bırakıp kaçtığını sanan Alev de, Ziya'ya verdiği söz yüzünden onunla evlenmek zorunda kalmıştır. Ziya, nikahtan hemen sonra Alev'le gerdeğe girmeyi düşünse de; Alev, Ziya'nın kendisine dokunmasını önlemek için her türlü numarayı çevirir. Ama Ziya, ne Alev'den ne de onunla gerdeğe girip 35 senelik beklentiyi gerçeğe dönüştürmekten vazgeçecek gibi değildir.

Tam Alev'in daha fazla Ziya'ya direnecek ve kaçacak gücü kalmadığı anda, komşu gezegen Anguslar, Ablanlar Gezegeni'ne geniş çaplı bir istila saldırısı düzenlerler. Anguslar'ın lideri Cücük Prens, Ziya ve Namık'ı tutuklatıp zindana attırınca; Alev ve Şehrazat kurtulmuş olurlar.

Bu sırada, Çılgın Türk 1'dekiler de yolda atlattıkları meteor fırtınası tehlikesinin ardından, karadeliğe girip çıkarak dünyaya ulaşırlar. Kahramanlarımız, haftalar sonra tekrar dünyanın yörüngesine döndükleri için çok mutludurlar. Gemide bir veda gecesi bile düzenlerler.

Alev'i Ziya'nın elinden kurtaran Cücük Prens, ona son bir iyilik daha yapacağını söyler ve onu kendi gemisiyle dünyaya göndermeye karar verir. Fatih'in aslında kendini hiçbir zaman yüzüstü bırakmadığını, herşeyin tamamen bir yanlış anlaşılma yüzünden yaşandığını öğrenen Alev, Fatih'in peşinden dünyaya gidip, ona dünyada kavuşacağı için çok mutludur.

Fatih de, dünyaya inmeden önceki son gecelerinde; Alev'in kendisi için bıraktığı video mesajını izleyince şok olur. Alev, Fatih'i ve ekibini kurtarmak için Ziya ile evlenmeyi kabul etmiştir.

Fatih, Alev'i geride bırakmakla ne kadar büyük bir hata yaptığını anladığında, artık çok geçtir.