DİZİ / TATAR RAMAZAN 19. BÖLÜM FOTO GALERİ

Tatar Ramazan Dizisi 19. Bölüm özeti:

Ramazan, Ertuğrul'un verdiği haberle sarsılmıştır. Kerim'e uzanan yol, dolambaçlı ve ölüm tuzaklarıyla doludur. Ebru, bir zamanlar can arkadaşı olan Ayşe'yi kaybetmemek için çabalasa da onun hırs dolu kalbine ulaşamaz. Çavuş'un Ayşe'yi ziyaretine tanık olunca dehşete düşer.

Ayşe ise Ebru'yu hayatından çıkarmak için Çavuş'tan yardım istemiş ama onun ne denli tehlikeli olabileceğini hesaba katmamıştır. Ömer, yeni atanan başsavcının da Beyefendi'nin adamı olduğunu ilk görüşmelerinde anlar.

Başsavcı, Ömer'den işbirliğinin devamını beklemektedir. Bu kez hedef Ertuğrul'dur... Onca acıdan sonra nihayet yan yana olan Alin ve Elmas, ani bir kararla Allah'ın huzurunda evlenirler.

Bu sürpriz haberi sevdikleriyle paylaşmak üzere Emek Mahallesi'ne koştuklarında ise, kederlerin en büyüğü karşılar onları. Ferit, Ramazan'ın çetesini yok etmek üzere Emek Mahallesi'ne gelmiş ve onları bulamayınca yine yakınlarını, en sevdiklerini katletmiştir.

Ramazan deliye dönmüştür. Ferit'i bulup ölümlerin en ağırı ile cezalandırmak için artık sabrı kalmamıştır. Beklenen haber gecikmez. Ferit, Ramazan'a büyük hesaplaşmanın yerini ve zamanını bildirir. Ferit kan ve ölümle dolu bir gecede Ramazan'la yüz yüze gelir.

Ferit'i kaybeden Beyefendi, Ramazan'ın ezeli düşmanını saflarına katmaya karar verir. Kara bulutların arasında, Ramazan'ın ve Ebru'nun yürekleri, Kerim'in hayatta olduğunu öğrendikleri için incecik bir umut ışığıyla aydınlanmıştır. Ölümün bir gölge gibi peşlerinde olduğundan habersizdirler.