DİZİ / ŞEREF MESELESİ 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Şeref Meselesi Dizisi 4. Bölüm özeti:

Kübra, Yiğit ile olan bereberliğinden çok mutludur!.. Derya ve Sibel onu bu sevdadan vazgeçirmeye çalışmaktadır; fakat, yine de bir açık kapı bırakırlar!.. Emir de bu durumu benimsemiştir; ancak, Yiğit'in amacı bellidir!.. Sadullah, Yiğit ile olan savaşında öne geçmeyi başarmıştır; kamyon tezgahını, polise bidirir ve beklenmedik bir olay gelişir!..

Şeref Meselesi Dizisi 3. Bölümde yaşananlar:

Yiğit, ailesinin başına gelenlerin intikamını almak için kafasındaki planları uygulamaya başlar. İlk gördüğü andan itibaren Yiğit ' e aşık olan Kübra, genç adamın esas hedefidir. Yiğit, bir yandan Kübra ' yı etkilemeye çalışırken, diğer yandan da mahallede türlü oyunlar oynayarak Sadullah ' ın huzurunu kaçırmayı başarır.

Bir an önce İstanbul ' a dönmek isteyen Emir çalışmalarına hız verir. Ancak aklı Sibel ' dedir. Araya giren mesafeye rağmen ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar. Ancak hem Bora ' nın ısrarcı davranışları, hem de annesi Neriman ' ın kurnaz planları Sibel ' in aklını karıştırmaya yeter.

Para kazanmak için kolları sıvayan Yiğit, Selim ve Ender ' i de yanına alarak cezaevinden tanıdığı Sedat ile soygunlara başlar.

Kübra ile Yiğit arasındakileri fark eden Derya ve Sibel, genç kıza uyarıda bulunurlar.

Yaşadığı vicdan azabıyla ne yaptığını bilmeyen Namık, mahalleye geri döner. Bunu duyan Yiğit, Namık ' ın peşine düşer.

Emir sonunda işlerini bitirip İstanbul ' a döner. Ancak hiçbir şey eskisi gibi değildir.

İstediği gücü elde edebilmek için Nihat ' a ulaşan Yiğit, ona kendini kabul ettirmeye çalışır. Artık iki kardeş bambaşka bir dünyanın insanlarıdır.