DİZİ / OSMANLI TOKADI 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Osmanlı Tokadı Dizisi 4. Bölüm özeti:

“Tarih bugünü teftişe geliyor!” Şemsettin Hoca’nın başı Eyüp sırtlarında ateşlediği toplar yüzünden belaya girer. Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulan Şemsettin Hoca fermanda işaret edilen sultanın hayatta tek istikrarı kaybetmek olan bizim Fatih olduğunu öğrenir ve fakat Fatih tam da bu esnada babasının kabri başında İstanbul’u terk etmeye hazırlanmaktadır.

Fatih’in sultan olduğunu öğrenen Şemsettin Hoca, onun bu şehirde kalmasını gerektirecek bir sebep arar ve babasının katiliyle imarethaneyi kurşunlayanın aynı kişi olduğunu söyler. Bu, Fatih’i İstanbul’da kalmaya ikna eder ancak intikamını almış bir katil olarak…

Kötüler kötüsü İskender öyle bir plan yapar ki Şemsettin Hoca ve yeniçerilerimiz Doğan ile Şahin bir anda kendilerini yirmi birinci yüzyıl düzenine başkaldırırken bulurlar: Fatih’i ceza evine girmeden kaçırmak zorundadırlar!

Eterli mendilin insanı bayıltabileceğinden dahi habersiz olan yeniçerilerimiz bu kaçırma işini başarabilecek mi dersiniz? Onlar başarsa bile bakalım Fatih kaçmak istiyor mu? İskender’in kötülük planı tıkır tıkır işleyecek mi? Olur olmaz bütün soruların cevabı ve daha fazlası Osmanlı Tokadı’nın 4. Bölümüyle ekranda!